• کاهش بیماری سرطان با مصرف محصولات ارگانیک

محققان برای کاهش و جلوگیری از خطر سرطان و اوتیسم استفاده از غذاهای ارگانیک و ویتامین ها را به زنان باردار توصیه می کنند. 🔸بر اساس مطالعات انجام شده بر روی ۳۵۰۰ کودک زیر ۱۵ سال مشخص شد که که قرار گرفتن در معرض آفت کش ها در دوران بارداری، باعث ایجاد خطر ابتلا به تومورهای مغزی می شود. 🔸در این تحقیق چهارصد و سی و هفت نفر از این جامعه آماری مبتلا به سرطان مغزی بودند. 🔸بر اساس نتایج بدست آمده مشخص شد که خطر ابتلا به تومورهای مغزی در کودکانی که مادرانشان در دوران بارداری در معرض آفت کش ها قرار گرفته اند ۱٫۴ برابر بیشتر است. علاوه بر این، مشخص شده که آفت کش ها حاوی ترکیبات سرطانی هستند که به جفت آسیب می رسانند .
@organicmagazine
https://www.naturalnews.com/2017-10-07-researchers-recommend-organic-food-and-vitamins-for-pregnant-women-to-reduce-the-risk-of-cancer-autism.html

 

 

 

محصولات مرتبط

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای اجباری مشخص شده اند